Hellinx Sani CV Mobiele Badkamer Huren

Verhuur mobiele badkamerDouche op wielen


Gaat u binnenkort verbouwen? Heeft u een extra toilet nodig tijdens een feest of evenement? Dan is onze mobiele badkamer de oplossing!

Onze mobiele unit is voorzien van een douche met douchedeur, een hangtoilet en een ingebouwde wasbak met ruime wastafel. Ook verwarming en ventilatie zijn voorzien om optimaal comfort te garanderen.

De mobiele badkamer wordt door de zaakvoerder op locatie geleverd, aangesloten en terug opgehaald.

Afvoer
Het afvalwater van het toilet, de douche en de wastafel wordt fijngemalen. De afvoer gebeurt door een slang, die in een afvoerputje, riool of gracht kan gestoken worden.

Water
Er dient een aansluiting gemaakt te worden met het leidingwater: dit kan een buitenkraantje zijn. In de technische ruimte van de badkamer is een boiler (50 liter) geïnstalleerd die het water opwarmt zodat er altijd warm water voorradig is.

Elektriciteit
De mobiele badkamer dient altijd aangesloten te zijn op het elektriciteitsnet zodat de boiler en verwarming kunnen werken.

Huur
Omdat wij service en klanttevredenheid hoog in het vaandel dragen, mogen alle klanten waar we een volledige badkamerrenovatie mogen uitvoeren, deze badkamerwagen gratis gebruiken gedurende de werken.

U kan natuurlijk onze mobiele badkamer aan uiterst voordelige tarieven huren.

Neem contact met ons op voor het maken van een offerte voor onze mobiele badkamer.

Vraag een offerte aan

Foto's