Verwarming

Verwarming


Centrale verwarming plaatsen en onderhouden

Voor de plaatsing en het onderhoud van alle mogelijke verwarmingssystemen kunt u bij Hellinx Sani-Cv in Nijlen aankloppen. Wij werken enkel met kwaliteitsmerken zoals Vaillant, Junkers, Buderus, Daalderop en Remeha. Zo weten we dat u lang tevreden zult zijn.

OPGELET! We doen enkel gasinstallaties en géén mazout.

Radiatoren
U heeft een ruime keuze uit standaardmodellen maar u kan ook opteren  voor een ander design in verschillende ralkleuren. Vloerverwarming kan ook gecombineerd worden met radiatoren. Vraag alvast ons advies. Wenst u in uw badkamer ook een verwarming te installeren? Dan kan u opteren voor een handdoekdroger.

Vloerverwarming
We zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het plaatsen van vloerverwarming, meestal van het merk Henco. Het is niet meer nodig om radiatoren te hangen, waardoor u meer ruimte creëert voor meubels. Door de gelijkmatige verdeling van warmte zorgt vloerverwarming ervoor dat uw huis op een efficiënte manier wordt verwarmd.

Zonneboiler/warmtepomp
Zonneboiler is een toestel waarmee u het sanitair water kan verwarmen door de energie van de zon te gebruiken. Een of meerdere zonnecollectoren, die op een dak gemonteerd worden, zorgen ervoor dat de zonnestralen worden opgevangen. Uw volledig huis verwarmen met een zonneboiler is mogelijk, in combinatie met een CV-ketel of warmtepomp.  De combinatie zonneboiler-warmtepomp is geschikt voor zeer lagetemperatuurverwarming met vloerverwarming.

Regelmatig onderhoud
Uw condensatieketel moet om de 2 jaar onderhouden en goedgekeurd worden om in orde te zijn met de brandverzekering. Wij beschikken over het certificaat om die keuring ook bij u uit te voeren.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Realisaties

Bekijk alle realisaties